Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم باشکوه و معنوی احیای شب‌های پُربرکت قدر با حضور دانشگاهیان و شهروندان خداجوی تهرانی در مسجد امام علی(ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز شب‌های قدر و برپایی مراسم معنوی قرائت دعای جوشن کبیر و احیای این شب‌های نورانی، عموم شهروندان علاقمند به شرکت در این آئین معنوی می‌توانند با حضور در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات واقع در بام شمالغرب تهران، از فیوض این شب‌های سراسر نور و معنویت بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در تشریح برنامه‌های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در شب‌های قدر، از برگزاری عمومی مراسم احیای شب‌های قدر در مساجد دانشگاه خبر داد و گفت: تمام مساجدی که به مناطق مسکونی نزدیک هستند، در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت به طوری که هم‌اکنون برنامه‌ریزی‌های جدی برای برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر در نظر گرفته شده است.
دانشگاهیان و مردم خواجو با قرآن به سر گرفتن در شب‌های قدر و خدا را به چهارده معصوم سوگند دادن، این شب‌ها را احیا می‌دارند؛ که بر اساس روایات، هر کس شب قدر را احیا بدارد، گناهانش هر چند به شماره ستارگان آسمان و سنگینی کوه‌ها و پیمانه دریا‌ها باشد، آمرزیده می‌شود.
بر طبق این گزارش، مراسم معنوی احیاء شب‌های قدر، یکشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه (۱۳، ۱۵ و ۱۷ خرداد ماه ۹۷) مصادف با شب‌های ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان از ساعت ۲۲:۳۰ تا ۰۲:۳۰ بامداد در محل مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار می‌شود.
برگزاری اعتکاف رمضانیه در بام شمالغرب تهران
همچنین مسجد امام علی علیه‌السلام واحد علوم و تحقیقات از ۱۵ تا ۱۷ خرداد ماه، محل اجتماع دانشگاهیان معتکف شهر تهران اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های تهران خواهد بود.
این مراسم معنوی که از در محل مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود، با تشکیل حلقه‌های معرفتی، قرائت جمعی قرآن و ادعیه و سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه همراه است.

مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در زیربنایی به متراژ ۵۵۰۰ متر مربع در سه طبقه شامل زیرزمین، شبستان‌ها و مجموعه خدماتی در بام شمالغرب تهران واقع شده است.
این مسجد دانشگاهی با ظرفیت ۱۲۰۰ نمازگزار که یکی از بزرگترین مساجد دانشگاهی کشور با معماری اسلامی ایرانی است در کنار مقبره الشهداء واحد علوم و تحقیقات به عنوان کانون معنوی دانشگاهیان محسوب می‌شود.
پذیرش معتکفین از ساعت ۱۴ چهاردهم خرداد ماه آغاز و با افطار در مغرب هفدهم خرداد پایان می‌پذیرد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شب قدر دانشگاه آزاد علوم تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • سرنوشت سارق پل‌های عابرپیاده در تهران
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند